RETROFIT Toyota

Ügyfélnyilatkozat, és tájékoztató navigációs rendszer frissítése esetén

Mi az a RETROFIT?

A retrofit egy szoftverfrissítés melynek segítségével autója képes lesz az Android Autó és/vagy Apple Carplay használatára, lehetősége lesz a telefonról néhány alkalmazást az autó multimédia rendszerén elérni, például navigációs alkalmazásokat. A frissítés előreláthatólag 1,5-2 órát vesz igénybe. 

Tájékoztatjuk, hogy:

• Ez a művelet nem visszafordítható folyamat, utólag a „régi” szoftvert vissza telepíteni nem tudjuk.

Egyes adatok véglegesen törlődni fognak a készülékről (névjegyzék, billentyűzet előzmények, korábbi úticélok, esetlegesen telepített alkalmazások, márkakereskedés elérhetőségek, MyToyota / MyLexus fiókadatok)

• Előfordulhat, hogy egyes alkalmazásokat a telefon nem tud megjeleníteni autója kijelzőjén. A megjelenített alkalmazásokért csak telefon gyártója és annak szoftvere felelős. A TOYOTA/LEXUS-nak semmiféle ráhatása nincs a megjelenített alkalmazásokra.

• Az Android Autó vagy Apple CarPlay használatához a telefonnak rendelkeznie kell az ehhez szükséges applikációval. Magyarországon ezek az applikációk hivatalosan nem elérhetőek. Ennek beszerzése és telepítése kizárólag az Ügyfél feladata.

• Az Android Autó vagy Apple CarPlay használatához telefonját gyári adatkábellel kell a gépkocsi multimédiás fejegységével összekötni. Nem gyári és/vagy nem adatkábel használata miatt a kapcsolódásban, működésben hibák léphetnek fel

Amennyiben a gyári fejegység szoftverét korábban illetéktelenül módosították, vagy módosítani akarták, abban az esetben a mostani retrofit frissítés alkalmával a fejegység teljesen működés képtelenné válhat. Ez esetben minden költség az Ügyfelet terheli.